RESERVEER JE PARIJS TICKETS VOORAF

Als je Parijs bezoekt dan is de kans groot dat je één of meerdere attracties, musea of bezienswaardigheden zult gaan bezoeken. De stad heeft op dit moment zoveel te bieden. Denk hierbij aan de Eiffeltoren, het observatiedek van Tour Montparnasse, de Arc de Triomphe en populaire musea zoals het Louvre en l’Orsay. De populariteit van Parijs en de attracties zorgen voor wachtrijen waarbij de wachttijd flink op kan lopen. In het ergste geval sta je uren in de rij of kun je op de dag zelf al niet meer terecht. Zonde van je tijd en het zou helemaal jammer zijn als je tijdens je stedentrip naar Parijs de door jou gewenste activiteiten of bezichtigingen niet kunt doen omdat er geen plek (meer) is.

Kies voor zekerheid

Door vooraf je tickets via internet aan te schaffen voorkom je teleurstellingen. Voor attracties en bezienswaardigheden waar beperkte toegang toe is of waar een tijdslot aan vast zit ontkom je er eigenlijk niet meer aan om vooraf je entreetickets aan te schaffen. Op die manier kun je naar binnen op het gereserveerde tijdstip.

wachtrij bij het Louvre

Waarvoor is vooraf reserveren absoluut aan te raden?

Voor een aantal attracties en bezienswaardigheden is vooraf reserveren eigenlijk een ‘must’, omdat je anders geconfronteerd kunt worden met lange wachtrijen en mogelijk zelfs de teleurstelling dat je die dag helemaal niet meer naar binnen kunt. Bij de Eiffeltoren kunnen de wachtrijen enorm oplopen. Vooraf reserveren is daarom de beste optie. Ook voor het Louvre en het observatiedek van Tour Montparnasse kopen veel mensen hun tickets vooraf via internet.

Eiffeltoren

Als belangrijkste attractie van Parijs en heel Frankrijk heeft de Eiffeltoren natuurlijk te maken met een enorme vraag naar entreekaarten. De wachtrijen ter plaatse zijn gegarandeerd lang, zelfs bij minder goed weer. Vooraf reserveren kan helaas maar beperkt en alleen maar via de officiële site van de Eiffeltoren. De andere ticketaanbieders hebben vaak nog wel entreekaarten maar dan alleen maar in combinatie met een rondleiding, een stadstour of een andere attractie binnen Parijs.

reserveer je Eiffeltoren tickets via de officiële site
boek een stadstour met entree tot de Eiffeltoren

Tour Montparnasse

Het observatiedek van Tour Montparnasse is de beste plek om van een uitzicht over Parijs te genieten. Het grote voordeel ten opzichte van de Eiffeltoren is dat je vanaf Tour Montparnasse de Eiffeltoren zelf ook mooi kunt zien liggen. De tickets voor Tour Montparnasse zijn erg populair, dus vooraf je tickets reserveren is eigenlijk een must als je niet in een lange wachtrij aan wilt sluiten.

reserveer je Tour Montparnasse tickets

Louvre Museum

Het grootste en drukst bezochte museum van Parijs is het Louvre. Ook hier staan daarom vaak lange wachtrijen voor de kassa’s, vooral overdag. Met skip-the-line tickets die je vooraf via internet gekocht hebt passeer je de wachtrijen die langer kunnen zijn dan 2 uur.

reserveer je Louvre skip-the-line tickets

Musée d’Orsay

Na het Louvre behoort het Orsay zeker tot de populairste musea van de stad. Het Musee d’Orsay toont de grootste collectie van impressionistische en post-impressionistische schilderijen van de wereld. Bewonder de werken van Monet, Renoir en Van Gogh. Met skip-the-line tickets loop je zo naar binnen zonder te hoeven wachten.

reserveer je Musée d’Orsay skip-the-line tickets